TILAA AMIS-OPISKELIJAKORTTI!

Suomen Opiskelija­-Allianssi – OSKU ry on amisten itsensä omistama ja perustama valtakunnallinen opiskelijaliitto, jonka jäsenyys on avain Suomen parhaaseen amisyhteisöön ja edullisempaan opiskelijaelämään. Jäsenyyden merkiksi saat virallisen AMIS-opiskelijakortin, jolla todistat opiskelijastatuksesi niin raiteilla kuin kaupoissa ja kahviloissakin.

AMIS-opiskelijakortti on Suomen Opiskelija­-Allianssi – OSKU ry:n jäsenkortti, jonka kelpoisuus uusitaan vuosittain lukuvuositarroilla. Opiskelijakortin hinta on vuosittain 16 euroa.

LIITY JÄSENEKSI

Tutustu jäsenehtoihimme ja liittymisohjeisiin huolellisesti ennen liittymislomakkeen täyttämistä! Liittymislomaketta täyttäessäsi tarvitset seuraavat tiedostot PDF- tai JPEG-muodossa:

Opiskelutodistus

Opiskelutodistuksen saat oman oppilaitoksesi opintotoimistolta tai opinto-ohjaajaltasi. Siitä käy ilmi, että olet läsnä oleva opiskelija kuluvana lukuvuotena ja siihen on merkitty arvioitu valmistumisaikasi. Voit pyytää opintotoimistoa lähettämään opiskelutodistuksen suoraan sähköpostiisi! Opiskelijatodistukseksi kelpaa myös kuvankaappaus Wilman/Helmin etusivulta tai kuva kansliasta saatavasta opintotodistuksesta.

Kasvokuva

Kuvan tulee olla suoraan edestä otettu passikuvamainen kasvokuva. Kuva on rajattava niin, että kasvot ja pää ovat kuvassa kokonaan. Kaikki kuvat tarkistetaan ennen korttien valmistusta. Puutteelliset kuvat aiheuttavat viivästyksiä korttien toimitukseen - noudatathan siis kuvaohjeita tarkasti!

KUVAOHJEET

Puutteellinen opiskelijakorttikuva on yleisin viivästyksiä aiheuttava syy opiskelijakorttien toimituksissa. Näitä ohjeita noudattamalla varmistat, että uuden opiskelijakorttisi toimitus ei viivästy kuvan takia. Opiskelijakortti on aina henkilökohtainen ja sen omistajan tulee olla kuvasta helposti tunnistettavissa. Kuvaksi kelpaavat sekä passikuvat että koulukuvat sellaisinaan (sähköisessä muodossa). Kuva voi olla myös itse otettu, kunhan se täyttää seuraavat kriteerit:

● Kuvan tulee olla suoraan edestäpäin otettu passikuvamainen kasvokuva

● Kuvan taustan tulee olla valkoinen tai vaalea

● Kasvojen tulee olla keskellä kuvaa, sekä kasvot että pää tulee olla kuvassa kokonaan

● Kuvassa ei saa olla käytetty päähinettä tai tummennettuja laseja

● Asusteet tai hiukset eivät saa peittää kasvoja

● Kuvassa ei saa olla muita henkilöitä

Klikkaa tästä liittymislomakkeeseen!

OSKU-opiskelijakortti muuttui AMIS-opiskelijakortiksi elokuussa 2017. OSKU- ja AMIS-opiskelijakortit ovat aluksi käytössä rinnakkain. Lue lisää tästä.