TOIMINTA

OSKUn toiminnan ytimessä ovat amikset itse! OSKU ry on ammatillisten opiskelijoiden oma etu-, palvelu- ja ennen kaikkea harrastejärjestö. Järjestämme vuosittain tapahtumia ja koulutuksia sekä jäsenistöllemme että opiskelijakunnille ympäri Suomea. OSKUn toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki amikset ympäri Suomen!

OSKUn jäsenyys opiskelijakunnille

OSKUn opiskelijakuntajäsenyys on opiskelijakuntien ja -yhdistysten avain vallan kahvaan! OSKUssa ylintä päätäntävaltaa käyttää liittokokous, jossa jokaisella jäsenopiskelijakunnalla on äänioikeus. Meillä vain amikset tekevät päätöksiä.

Suomen Opiskelija-Allianssi - OSKU ry haluaa omalta osaltaan helpottaa jokaisen opiskelijan ja opiskelijayhdistyksen arkea. Vaikutusvallan lisäksi jäsenopiskelijakunta saa käyttöönsä koulutukset ja tukimateriaalit opiskelijakuntatoiminnan kehittämiseen omassa oppilaitoksessa. Tarjoamme lisäksi tukea, neuvontaa ja opastusta opiskelijatoimintaan liittyvissä asioissa. Jäsenopiskelijakunnille suunnattuja palveluita kehitetään jatkuvasti ja jäsenyys avaa useita ovia opiskelijakuntatoiminnan kehittämiseen ja amisten asioihin vaikuttamiseen.

Jäsenedut opiskelijakunnille vuonna 2018
- Yksi maksuton koulutus omalle opiskelijakunnalle vuosittain
- Alennetut osallistumismaksut OSKUn valtakunnallisiin tapahtumiin ja koulutuksiin
- Tuki- ja neuvontapalvelut opiskelijatoimintaan liittyvissä asioissa
- Toiminta-avustus tapahtumajärjestämiseen
- OSKUn tuki- ja koulutusmateriaalit maksutta opiskelijakunnan käyttöön
- Äänioikeus OSKUn liittokokouksessa

OSKUn jäsenyys on opiskelijakunnille maksuton.

Lisätietoja opiskelijakuntajäseneksi liittymisestä, koulutuksista ja eduista saat tältä sivulta ja OSKUn opiskelijatoiminnan koordinaattorilta.

OSKU Roadshow

OSKU RoadShow kiertää Suomen ammattiopistoja vuosittain syksyllä. OSKUlaiset aktiivit, OsGurut, rantautuvat RoadShow’n aikana amiksiin levittämään OSKUlaista ilosanomaa, amisylpeyttä ja hyvää fiilistä OSKU-ständin ja Amis-infojen muodossa.

Mikäli toivot OSKUn vierailevan omalla oppilaitoksellasi, ota yhteyttä OSKUn opiskelijatoiminnan koordinaattoriin vierailun sopimiseksi.

Tapahtumat

22. – 23. 11.2017 KNOWHOW-messut, Mustasaari

Pohjanmaan omat koulutus-, työelämä- ja vapaa-aika messut! Knowhow tarjoaa myös viihdettä, toimintaa, inspiraatiota uravalintaan ja omaan yrittäjyyteen sekä iso joukko NY-yrityksiä omilla osastoilla.

OSKUlaiset löydät messuosastolta B 400.

 

30.11. 2017 OsCruise, Tallink Silja Europa

Legendaarinen OsCruise 2017 – risteily on taas täällä!

Parhaat tyypit. Huikeaa ohjelmaa. Unohtumattomat bileet. Se tulee taas: legendaarinen, ainoa oikea amisristeily OsCruise! OsCruise 2017 tarjoaa tajunnanräjäyttävää ohjelmaa ja amismeininkiä laivan täydeltä! Kerää kaverit kasaan ja hypätkää mukaan.

 
OsCruisen ikäraja on 16 vuotta, mutta alle 18-vuotiaat tarvitsevat risteilylle 25 vuotta täyttäneen valvojan. Yksi valvoja voi ottaa vastuulleen enintään kymmenen alaikäistä. Laiva lähtee Helsingin Länsisatamasta to 30.11.2016 klo 18.30. Passi tulee olla matkalla mukana.

Hinta alk. 11 e / hlö neljän hengen C-luokan hytissä, sisältäen risteilyn ja ohjelman.

Varaukset: https://www.matkapojat.fi/oscruiseHaluatko tapahtumasi OSKUn nettisivuille? Ilmoita amiksia kiinnostava tapahtumasi OSKUn viestinnän suunnittelija Joonakselle (joonas.lehtonen (at) osku.info)! Liitä viestiin mukaan tapahtuman nimi, aika, paikka ja lyhyt kuvaus sekä järjestävä taho.